Effektiv algebehandling af tag og facader

Hvis dit tag eller din facade er belagt med alger, tilbyder vi hos Tagmalerfirmaet Freddy Nielsen effektiv og professionel algebehandling, som kan forlænge levetiden på dit tag eller facade. 

Vi hjælper private kunder såvel som erhvervskunder og boligforeninger. Vores kunder er primært i Holstebro, Skive, Viborg og omegn. Så uanset om det er tag eller facader som er ramt af alger, så tilbyder vi algebehandlinger, som altid efterlader et flot og holdbart resultat.

Det danske vejr er meget fugtig, og derfor bliver de fleste tage udsat for alger og mos, som på sigt kan give skader og frostsprængninger. Hvis taget er angrebet af alger og mos, er det en god idé at få foretaget en algebehandling. 

Udover algebehandling tilbyder vi blandt andet også tagrensning og tagmaling.

Hvordan foregår algebehandling af tag?

Når vi behandler et tag mod alger, sprøjter vi algerne med et middel som kan dræbe algerne. Dette middel trænger ned i det organiske lag i algerne, og arbejder de næste måneder så algerne og mosset gradvist vil falde af taget. Når mosset falder af, vil det være gult eller brunt, og det vil være tydeligt at det er dødt. 

Vi er meget bevidste om, hvordan de produkter vi bruger i vores arbejde påvirker miljøet, og derfor bruger vi kun miljøgodkendte algemidler. Vi har set at disse midler er lige så effektive som andre midler, og derfor tror vi på, at miljøgodkendte algemidler er vejen frem. Derudover er det også et krav i kemikalieloven, at produkter til algebehandling skal være godkendt af Miljøstyrelsen. Denne lovgivning overholder vi selvfølgelig gennem vores arbejde ved at bruge de produkter vi gør. 

Hvornår er algebehandling af tag nødvendigt?

Anbefalingerne for foretagelse af algebehandling af tag er, at man årligt får udført en algebehandling. Grunden til det er blandt andet, at der kan opstå omkostningsfulde skader på taget.

Derudover kan det i nogle tilfælde tage lang tid før algerne falder af efter en algebehandling. Derfor er en forebyggende algebehandling en rigtig god idé at få foretaget årligt.

På den lange bane er pengene for en algebehandling af taget giver godt ud, da det forlænger levetiden på taget. Alger kan også sætte sig på facaderne på et hus, og derfor tilbyder vi også effektiv algebehandling på facader.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på algebehandling

Hvis du har brug for en professionel algebehandling af tag eller facader eller hvis du har spørgsmål. Så stiller vi meget gerne vores kompetencer til rådighed, og vi kommer gerne med råd og vejledning. 

Kontakt os på telefon 20 65 45 84 eller send os en e-mail til tagmaler@nielsen.mail.dk. Du har også den mulighed at udfylde vores kontaktformular til højre. Vi bestræber os på at svare og vende tilbage til dig hurtigst muligt.