Forny dit tag med tagmaling

Hos Tagmalerfirmaet Freddy Nielsen har vi mange års erfaring med tagmaling. Igennem de mange års erfaring har vi hjulpet mange tilfredse kunder i Holstebro, Skive, Viborg og omegn. Vi går meget op i at give vores kunder en god service med kvalitetsarbejde, så du kan være sikker på at du får et flot og solidt resultat til sidst. Vi har både private og erhvervskunder og vi er også klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder totalløsninger indenfor tagmaling af de fleste tagtyper. Med tagmaling kan du forlænge holdbarheden på dit tag, da tagmaling giver taget nyt liv og beskyttelse, som vil forhindre fugt fra alger og mos i at angribe tagbelægningen.

For den bedste beskyttelse af dit nymalede tag, anbefaler vi at efterbehandle med algebehandling af taget da det har en forebyggende effekt.

Tagmaling forlænger tagets levetid

Tagmaling er med til at forlænge levetiden på et tag, da malingen fungerer som et beskyttelseslag mod vind og vejr. Derfor er tagmaling og tagrensning en god investering, når det kommer til boligforbedring, da taget levetid kan forlænges med 15 år. Med tagmaling både forlænger og fornyer du dit tag.

Vi giver gerne et godt tilbud på maling af tag

Hos Freddy Nielsen nær Skive, Holstebro og Viborg står vi klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål om tagmaling eller andet. Kontakte os på telefon 20 65 45 84 eller send os en mail til tagmaler@nielsen.mail.dk.

Du kan også kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular, som ses til højre. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.