Tagrensning fornyer tagets liv

Med en tagrensning skal man forebygge tagskader og forny tagets liv. Hos Tagmalerfirmaet Freddy Nielsen har vi mange års erfaring med tagrensning og facaderensning. Vi har hjulpet mange tilfredse kunder gennem tiden i Holstebro, Skive, Viborg og omegn.

Vi udfører arbejde både for private, erhverv og boligforeninger. Du kan trygt stole på, at vi altid udfører et flot og solidt stykke arbejde. Vi er kvalitetsbevidste og går meget op i, at gøre kunderne glade og tilfredse.

Hvorfor få foretaget tagrensning?

Det danske vejr er med til at taget over tid bliver nedbrudt. Det absorberer syreholdigt regnvand og det er grunden til, at der kan forekomme frostsprængninger om vinteren.

Det vil sige at taget langsomt, men sikkert nedbrydes og bliver utæt. Hvis det kommer så vidt, er en tagrensning ikke nok. Her er det en nødvendighed at udskifte hele taget.

Hos Tagmalerfirmaet Freddy Nielsen anbefaler vi, at få taget efterset med jævne mellemrum for at undgå skader på taget. Der er dog forskel på, hvor ofte et tag skal renses da det bl.a. kommer helt an på hvor i landet du bor, samt hvilken tagbelægning du har.

Hvordan foregår tagrensning?

Vi renser dit tag ved højtryksrensning og derefter inspicerer vi taget for eventuelle skader. Når taget er tørt er det muligt at male det. 

En tagrensning og maling vil forlænge levetiden på taget betragteligt, og derfor er det således en rentabel investering, når det kommer til forbedringer på huset. 

Kontakt os og få et gratis tilbud på tagrensning

Hos Tagmalerfirmaet Freddy Nielsen nær Holstebro, Skive og Viborg står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller mangler rådgivning og vejledning.

Kontakt os på telefon 20 65 45 84 eller send os en e-mail til tagmaler@nielsen.mail.dk og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular med de relevante informationer. Vi bestræber os på at svare dig hurtigst muligt.